søndag 12. mai 2013

Flåm i litt kald mai.

Nå har det endelig begynt å bli litt grønt på trærne, luften er noen grader mer enn kaldt og en av Norges beste pub'er er åpnet. Så dermed satte vi turen til Flåm denne helgen i mai.

Vi dro heller ikke denne gangen alene, men fikk storfint besøk østfra - samt Ove og Carol, som trenger en del erfaring før de slippes på egen hånd ut i Europa til sommeren.




Flåm camping er en flott plass, fin og sentral beliggenhet til sentrum. Kort vei å rusle til pub'en er det også - og uansett om du liker øl eller ikke (det er jo et mikrobryggeri) så er det utrolig koselig å stikke en tur innom.




Vi var selvfølgelig der både fredag og lørdag, og prøvde forskjellige typer øl, og om du ikke har skjønt det ennå, så kan jeg jo skrive det rett ut - anbefales!

Det var altså ikke den helt store varmen, men vi har da så gode klær med oss at det å sitte ute hele kvelden og utover natten var absolutt ikke noe problem. Selv om noen hadde funnet seg en god og varm ulljakke på outlet'en i sentrum - og ikke fikk lov til å kjøpe den, så tror jeg ikke hun frøs for det!



En liten cruiser var også innom på søndag.


Vi hadde en topp helg, og har faktisk tenkt oss tilbake første helgen i juni. Da er det ventet 4 cruisere inn - 2 av de er store, så da blir det liv i Flåm City!

Ha det!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar